Разходка из Монте Карло! А защо не ви разведе самият Григор Димитров?

от в 13:01 на 15.04.2021
Тея Кръстева

Вече от доста време най-добрият български тенисист - Григор Димитров, живее в Монте Карло, като там той има своя собствена резиденция и провежда своята подготовка за предстоящите турнири.

През тази седмица в Княжеството се провежда първият Мастърс на клей за годината - Monte-Carlo Masters, а пред първата ни ракета предстои възможно най-трудното предизвикетлство в лицето на Рафаел Надал. По-късно днес двамата ще излезнат в спор за място на четвъртфиналите.

Преди старта на надпреварата, помолен от ATP Tour, Григор Димитров се превърна в екскурзовод и разведе тенис феновете из комплекса, където се провежда Мастърс турнирът. Гришо разведри зрителите с позитивното си и непринудено поведение, като ги разходи из червените кортове, показвайки им красотата на Средиземно море. Гришо също така взе интервю на тенисисти като Томи Пол и шампиона от Мастърса в Маями - Хуберт Хуркач. А ето какво сподели нашето момче в края на обиколката:

"Не мога да бъда по-щастлив, че играя и че живея тук, в Монте Карло. Обстоятелствата в момента са много по-различни, но истински оценявам възможността отново да се състезавам. Това е специален турнир за мен, радвам се да видя, че всички се чувстват добре и са щастливи. Това е великолепен подарък за всички нас! Най-доброто предстои!"


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Разходка из Монте Карло! А защо не ви разведе самият Григор Димитров? Тея Кръстева
Теми:  
григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook