Разочарованата Халеп: Подходих непрофесионално, имам нужда от почивка

от в 06:13 на 08.07.2018
Калоян Пламенов

Първата ракета на световния тенис Симона Халеп призна, че има нужда от почивка след шокиращото поражение на Уимбълдън от тайванката Су Вей Сие, която успя да обърне румънката и по този начин да я изхвърли от турнира. 

Това бе поредното отпадане на тенисистка от топ 10 на световния тенис и от челната десетка във втората седмица на турнира продължават само две тенисистки, а от първите десет поставени в основната схема - само една.

"Мачът бе много непрофесионален от моя страна, тя заслужаваше да спечели", промълви разочарованата Симона след поражението си.

"Просто бях твърде негативно настроена откъм играта си. Имах преднина от сет в мача и трябваше да го затворя, но допуснах този нелеп обрат. Аз съм реалистка и искам да бъда честна със себе си. Не изиграх този мач така, както подобава, и заслужено отпадам. Прекалено съм уморена, събраха ми се много мачове напоследък. Мускулите ми са схванати и имам нужда от почивка. Не можех да остана фокусирана върху случващото се на корта през цялото време". 

"Годината като цяло е страхотна за мен, успях да спечеля първия си турнир от "Шлема". Въпреки това обаче има сериозно напрежение в моето тяло. Всичко ме боли и просто трябва да оставя ракетата настрани за известно време, за да мога да се възстановя физически и психически. Казвам го съвсем спокойно, не искам да крия нищо от хората които ме подкрепят". 

Познай мачовете от Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

 

 

Оцени тази статия:
Разочарованата Халеп: Подходих непрофесионално, имам нужда от почивка Калоян Пламенов
Теми:  
открито първенство на великобритания | симона халеп | су вей сие | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook