Разочарованият Медведев: Не се чувствах добре на корта, нещо ми липсваше

от в 21:06 на 21.11.2021
Мирела Николова

Александър Зверев триумфира за втори път в кариерата си на Финалите на АТР, надделявайки над световния №2 и миналогодишен шампион в турнира - Даниил Медведев. Определено руснакът бе този, който влезе като фаворит в срещата, особено имайки предвид формата, в която се намира през последните месеци, както и серията му от пет поредни спечелени двубои срещу днешния си опонент, ала Саша изнесе ново впечатляващо представяне и сломи надеждите на втория в света да дублира трофея си от Финалния Мастърс. 

Шампионът от US Open изглеждаше видимо разочарован от играта, която показа днес, а ето и какви бяха думите му на пресконференцията минути след финала:

"Не се чувствах добре на корта, трудно е да се каже защо. Може би изпитвах физическа умора, а може би просто психически не бях на 100 процента. Не бях на нивото, на което исках да бъда. Определено имаше нещо, което ми липсваше. Ако трябва да бъда откровен, нямам идея какво.

Саша е страхотен играч и успя да ме пробие на два пъти, което понякога не е никак зле. Когато играеш на Мастърс финал на толкова бърза настилка, колкото е в Торино, и същевременно разполагаш с толкова солиден начален удар като този на Саша, то това е достатъчно, за да спечелиш титлата. Сервисът е това, което направи разликата", завърши тазгодишният финалист.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Разочарованият Медведев: Не се чувствах добре на корта, нещо ми липсваше Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals | даниил медведев | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook