Рядък феномен: Съдията отсъди наказателен гейм на Джорджи, но тя все пак спечели

от в 14:57 на 20.10.2021
Калоян Соколов

Огромният талант на Камила Джорджи никога не е бил под въпрос и италианката го доказа в края на лятото, когато грабна титлата на големия турнир в Монреал. Оттогава обаче тенисистката отново изпитва проблеми със своето постоянство и често страда от недотам устойчивата си психика. Вчера буйният нрав на световната номер 36 отново се прояви в срещата ѝ от първия кръг на надпреварата в Тенерифе, което коства на тенисистката цял наказателен гейм.

Това се случи, защото тя получи три последвателни предупреждения за различни провиниения, които включваха изпращане на топката извън пределите на корта, хвърлена ракета и нерагламентирани разговори с нейния баща. Веднага след това пък последва истинска тирада от страна на Джорджи към главния съдия, чието търпение не издържа и четвъртата поставена трябваше да преглътне загубата на служебен гейм.

Все пак италианката не се поддаде изцяло на негативните емоции и намери начин да осъществи обрат над местната представителка Альона Болсова, за да си осигури двубой срещу Данка Ковинич в следващия етап от състезанието.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рядък феномен: Съдията отсъди наказателен гейм на Джорджи, но тя все пак спечели Калоян Соколов
Теми:  
wta | камила джорджи | любопитно | тенерифе

Коментари





Следвайте ни в Facebook