Рихард Крайчек: В ерата на Надал, Федерер и Джокович не се печели никак лесно

от в 17:35 на 07.12.2018
Калоян Пламенов

Бившата 4-а ракета на световния тенис при мъжете Рихард Крайчек не е съгласен, че ако е тенисист в момента може да постигне повече успехи в кариерата си.

Пикът на екс-тенисиста е триумфа от Уимбълдън през 1996 година, а освен това той бе сред стабилните играчи по своето време.

"Джак Елтинг обяви, че в сегашния тенис съм могъл да спечеля много повече трофеи, ако съм част от тази епоха. Това би било така заради по-добрата медицинска профилактика. Днес много играчи се възползват от нея. С моите 196 сантиметра мисля, че може би щях да бъда малко по-гъвкав", обяви Крайчек.

"С Федерер, Надал, Мъри, Джокович и Вавринка не е лесно да постигаш успехи. Говоря за големи успехи, а те са много трудни. Питам се дали високите тенисти могат да оглавят световната ранглиста. За да стигнеш до такава позиция трябва да работиш много здраво през цялата година".

"Александър Зверев може да го направи, той е просто невероятен талант. Много е бърз и е страхотно момче. Наистина е изключително бърз и гъвкав за своите 198 сантиметра".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рихард Крайчек: В ерата на Надал, Федерер и Джокович не се печели никак лесно Калоян Пламенов
Теми:  
рихард крайчек

Коментари





Следвайте ни в Facebook