Роджър Федерер с вълнуващи новини: Това е невероятно и се надявам, че нямат търпение

от в 12:44 на 30.12.2020
Анисия Стоева

Роджър Федерер е майстор по отношение на тениса, но през годините активно преследва и различни бизнес интереси. Още през 2019 г. Федерер купи дял от швейцарската марка маратонки ‘On’. Маестрото работи в тясно сътрудничество с бранда и пусна и своя набор от персонализирани модели.

Докато инвестираше милиони в марката, Федерер каза, че като изгряваща швейцарска компания той е щастлив да я дърпа напред: „Радвам се, че мога да работя с млад швейцарска бранд, който се разраства. Това са много пари, така че трябваше да го обмисля внимателно. Исках да отбележа, че вярвам в компанията и че планирам да работя в дългосрочен план с тях“.

Всички с нетърпение очакваха маратонките на Федерер с On. И през юли 2020 г. той най-накрая ги пусна. Както е описано от него и „On“, обувката е наречена „THE ROGER FEDERER CENTER COURT“ и е вдъхновена от тениса:

,,Минималистичният дизайн и комфорта на On’s ми направиха впечатление преди години. Исках да влея в тенис маратонката същата лекота, комфорт и пъргавина за ежедневието".

Партньорството между Федерер и On достигна нови върхове, след като беше обявено, че марката ще си партнира с отбора на Швейцария за Олимпийските игри през 2020 г. в Токио. Това е страхотна стъпка напред за марката, тъй като тя ще получи глобално изложение, когато спортистите носят облеклата „On“ в Токио:

„Имам удоволствието да съобщя, че On ще бъде новият партньор на швейцарския олимпийски играч. Това означава, че всички швейцарски спортисти на Олимпийските игри в Токио догодина ще бъдат облечени с дрехи и обувки. Разбира се, надявам се и аз да бъда там. Също така мисля, че е страхотно, че това партньорство подкрепя както млади спортисти, така и параолимпийци. Това е прекрасна новина и се надявам, че швейцарските спортисти се радват на сътрудничество с ON”.

Втора линия обувки през 2021 година

Следващата гама от обувки, вдъхновени от Федерер, ще дойде през 2021 г. Тази серия ще се казва „THE ROGER FEDERER CLUBHOUSE“. Това е много по-смело и насочено към младите хора. Той все още е подобен на своя предшественик, но ще се отличава с остри цветове и контрасти, което е малко по-различно от финия външен вид на „THE ROGER FEDERER CENTER COURT“.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Роджър Федерер с вълнуващи новини: Това е невероятно и се надявам, че нямат търпение Анисия Стоева
Теми:  
роджър федерер | федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook