Рубльов: Имах късмет, че Корда беше контузен, той е страхотен тенисист

от в 12:22 на 02.04.2021
Диана Андреева

Себастиан Корда и Андрей Рубльов се изправиха един срещу друг в спор за място на 1/2-финалите в Маями през вчерашния ден, а руснакът успя да се поздрави с успех в два сета, но независимо от резултата, двубоят бе много оспорван, а това призна и самият Рубльов в интервю пред ATP:

"Беше трудно. Нашият мач беше прекъснат поради дъжд и това сериозно се отрази на играта ми. Корда се представи страхотно, но имах късмета, че той беше контузен. Поради това Себастиан се придвижваше по-трудно по корта, което беше ключово за изхода на двубоя. Бях изненадан от нивото му, защото ттренирахме заедно преди една година и мога да заявя, че има огромев прогрес. Много талантлив тенисист е. Сега ми предстои среща с Хуркач. Не съм запознат с играта му. Веднъж сме се срещали и тогава той спечели мача. Приятен човек и добър тенисист е, ще бъде интересно.

Познавам добре бащата на Себастиан - Петер. Когато бях на 16 години и тренирах в академията на IMG, той ми даваше съвети как да подобря играта си. Винаги ще му бъда благодарен за повощна. Петер е много умен и талантлив тенисист и наставник - разбира спорта. Той знае как да обучава и смятам, че това си личи в изявите на Себастиан."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов: Имах късмет, че Корда беше контузен, той е страхотен тенисист Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов | мастърс маями | маями | себастиан корда | тенис турнир в маями | хуберт хуркач

Коментари





Следвайте ни в Facebook