Рубльов не пожали световния номер 116 и продължава напред на Мастърса в Индиън Уелс!

от в 08:11 на 10.10.2021
Калоян Соколов

Андрей Рубльоя е един от най-постоянните състезатели през настоящия сезон, а наскоро руснакът имаше ключова роля за тима на Европа при победата му над Света в отборната надпрева Laver Cup. Изглежда това е вляло нужната доза увереност на световния номер 5, който изигра отличен откриващ двубой на Мастърса в Индиън Уелс и не остави шансове на Карлос Табернер. Победата пък донесе място в третия кръг на четвъртия поставен, където му предстои сблъсък с местния представител Томи Пол.

Рубльов потегли ударно от самото начало и на бърза ръка изгради преднина от 3:0 гейма. Следващото подаване на фаворита обаче не се оказа никак лесно, само че той можеше да разчита на мощните си форхенди и в крайна сметка съпротивата на Табернер в първия сет беше пречупена.

Руснакът продължи да доминира и във втората част, която стартира по абсолютно същия начин, но този път испанецът не пропиля шансовете си и изравни при 4:4. Радостта на световния номер 114 не продължи за дълго, тъй като опонентът му превключи на още по-висока предавка и си извоюва победата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов не пожали световния номер 116 и продължава напред на Мастърса в Индиън Уелс! Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | индиън уелс | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook