Рубльов: Организаторите в Барселона се държаха грозно с мен, затова избрах Белград

от в 17:57 на 25.04.2022
Мирела Николова

В неделния ден Андрей Рубльов завоюва своята 11-а титла в кариерата, надделявайки над Новак Джокович на финала на АТР 250 турнира в Белград. Още когато стана ясен списъкът със заявени участници за надпреварата в Сърбия, много тенис специалисти останаха учудени от решението на руснака да се включи в Serbia Open, вместо да участва на провеждащия се по същото време турнир в Барселона предвид факта, че световният №8 често се подготвя именно в каталунския град и досега бе редовен участник в събитието. 

В днешното си интервю за руското издание Sport-Express Рубльов разкри и каква е точната причина за това негово решение, като се оказва, че тя се корени в отношението на организаторите на Barcelona Open Banc Sabadell спрямо него през миналата година. 

"Организаторите се държаха грозно с мен. Когато започнах да задавам въпроси, те ми казаха, че всичко ще се промени през този сезон, но то стана по-зле. Трябва да знаеш цената си и да не позволяваш да се отнасят по подобен начин с теб.

От друга страна, бях убеден, че семейството на Джокович ме оценява и надпреварата в Белград ще ми предостави всичко от което се нуждая, ще ми помогне да вляза в отлична форма. Така че лесно направих своя избор", коментира руснакът.

Източник: FirstSportz

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов: Организаторите в Барселона се държаха грозно с мен, затова избрах Белград Мирела Николова
Теми:  
atp | андрей рубльов | барселона | белград | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook