Рубльов за връзката с баба си и нейното желание той да бъде добър в училище

от в 17:17 на 16.11.2020
Диана Андреева

Андрей Рубльов разказа за детството си, заедно със своята баба, която е била един от най-важните хора в живота му. Вижте какво каза руснакът, който вчера загуби първия си мач в O2 арена в Лондон, отстъпвайки на Рафаел Надал:

„Баба ми беше разстроена, че нямах много добри оценки и се интересувах повече от тениса. Училището изобщо не ме притесняваше. Тя беше един от най-важните хора в живота ми, защото дълги години живеех с неа и дядо. Училището, в което учих, беше точно пред къщата им. Родителите ми работеха по цял ден и нямаха време, което да чи отделят. Затова моите баба и дядо се грижеха за мен.

Дядо ми винаги ме водеше на тренировките на майка ми. След това ме връщаше у дома, където баба чакаше с вечеря - тя винаги ми готвеше, помагаше ми за домашните. Като цяло тя правеше и беше един от най-близките ми хора.

Разбира се, тя следеше резултатите ми в спорта, но не подкрепяше особено тениса. Понякога беше по-щастлива, като получех добра оценка, но на мен изобщо не ми пукаше за училище, дори не се опитах да отделя поне един процент от усилията си за учене.

Баба ми понякога се разстройваше, че не изкарвам много добри оценки и се интересувам повече от тениса. Изглеждаше, че понякога тя наистина не вярваше, че мога да бъда тенисист. За да я правя щастлива, понякога отделях време за училището.", завърши Рубльов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов за връзката с баба си и нейното желание той да бъде добър в училище Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов

Коментари





Следвайте ни в Facebook