Рубльов: Неизбежно е да има нови заразени при подновяването на Тура

от в 16:03 на 20.07.2020
Калоян Соколов
Андрей Рубльов сподели, че е неизбежно да има нови заразени при подновяването на тенис сезона, ала това няма да е странно, тъй като се случва във всички други спортове, които вече подновиха дейност. Турът трябва да бъде рестартиран на 14 август, когато е насрочено началото на надпреварата във Вашингтон, само че редица играчи не одобряват провеждането на събития в САЩ, защото това бе една от най-засегнатите страни от вируса.



"Няма как да се опазим всички. Случва се и при другите атлети, но тези обстоятелства не спират провеждането на дадено мероприятие. Не можем да отлагаме цял турнир заради един случай на заразен с коронавирус".

От Откритото първенство на САЩ заявиха, че ще има специални хигиенни норми, които играчите трябва да спазват. Организаторите обаче изглежда са на едно мнение с руснака, заявавайки че нямат намерение да прекъсват надпреварата, ако има изолирани случаи на инфектирани участници.

Данийл Медведев също бе част от интервюто с Рубльов, като разказа забавна случка с неговото участие:

"Андрей много мрази да бъде сравняван със Синер, защото някои хора наистина ги бъркат. Веднъж нарочно се държах с него все едно виждам Яник и той побесня. Впоследствие се върна след 10 минути и ми каза, че тогава аз пък съм Давиденко".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов: Неизбежно е да има нови заразени при подновяването на Тура Калоян Соколов

Коментари





Следвайте ни в Facebook