С неприличен жест към камерата: Кирьос обяви, че е преминал през операция (снимка)

от в 11:44 на 23.01.2023
Мирела Николова

Ник Кирьос направи впечатляващ сезон през 2022-ра, когато достигна до финала на Уимбълдън поединично и триумфира на Аустрелиън Оупън на двойки. Всичко това доведе до високи очаквания към австралиеца на домашния му Шлем, като дори самият той в интервютата си преди началото на надпреварата разкри, че се чувства като един от фаворитите за трофея. За съжаление на домакините обаче, най-добрият австралийски тенисист се оттегли още в първия ден от турнира, посочвайки като причина контузия в коляното.

По време на пресконференцията си, на която обяви новината, канберецът сподели, че става въпрос за разкъсване на страничния менискус и киста. Също така той съобщи, че му предстои да се подложи на артроскопска операция на коляното, която ще го принуди да отсъства от кортовете в продължение на 3-4 седмици. 

Кирьос, който обикновено споделя голяма част от ежедневието си със своите последователи в социалните мрежи, публикува кадър непосредствено след хирургическата интервенция, на който в типичен за себе си стил се е обърнал към камерата, показвайки среден пръст.

"Операцията е завършена. Ще направя всичко по силите си, за да се върна към най-доброто си ниво. Към истинските хора сред вас, които се интересуват от състоянието ми и ми изпращат позитивна енергия... обичам ви", написа като текст към снимката финалистът от Уимбълдън, чиито надежди са да се възстанови навреме за Мастърс турнирите в Индиън Уелс и Маями, стартиращи през март. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
С неприличен жест към камерата: Кирьос обяви, че е преминал през операция (снимка) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook