Санкт Петербург: Фриц премина с лекота през ново препятствие, Чилич се справи с Агут

от в 19:30 на 29.10.2021
Диана Андреева

Марин Чилич имаше своите добри моменти през сезон 2021, но след като спечери трофея в Щутгарт през лятото сякаш загуби своя ритъм. Хърватинът обаче демонстрира повече от убедителен тенис през последните две седмици - в Москва той остана на крачка от трофея, но в момента в Санкт Петербург надеждите му за титла все още са живи, тъй като след нова победа в руския град, той намери място сред последните четирима състезатели.

За да се класира към полуфиналите, Чилич се наложи над Роберто Баутиста Агут в един повече от любопитен мач. Двамата състезатели не се предадоха до самия край, но Чилич бе по-убедителният състезател на корта и заслужено се поздрави с крайната победа след 6:4 3:6 6:3.

В друга среща от деня Тейлър Фриц за пореден път демонстрира тенис на сериозни висоти и без нито капка колебание се наложи над Джон Милман - 6:4 6:2. Американецът играе повече от убедително пред последните седмици, а агресивният му стил се оказа невъзможно препятствие и за днешния му съпреник. Сега на Фриц му предстои да премери сили с една от изненадите в турнира - Ян-Ленард Щруф, който само преди броени часове спря втория оставен в надпреварата Денис Шаповалов.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Санкт Петербург: Фриц премина с лекота през ново препятствие, Чилич се справи с Агут Диана Андреева
Теми:  
джон милман | марин чилич | роберто баутиста агут | санкт петербург | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook