Зверев: Разбирам Тийм - и аз имам сериозни затруднения да намеря мотивация

от в 19:57 на 29.04.2021
Диана Андреева

Пандемията от COVID-19 бе причината в продължение на близо шест месеца тенисът да бъде прекратен, а щом Тура отново беше подновена, състезателите бяха принудени да спазват определени правила по време на турнирите. Това доведе до сериозни недоволства от страна на играчите. Те не бяха и продължават да не бъдат съгласни с ограничена, което е и причината част от тях - Беноа Пер, Доминик Тийм, Ник Кирьос, да пропускат част от турнирите и да не пътуват из света.

В скорошно интервю Доминик Тийм - шампионът на US Open 2020 и световен номер четири, коментира отсъствието си и неудовлетворителните си резултати през този сезон. Австриецът сподели, че липсата на публика и ограниченията от социален контакт му действат потискащо, а на негова страна застана и друг топ 10 тенисист - Александър Зверев:

"Девет месеца вече сме в балон. В Ротердам бях откачил. Прекрвах цялото си време в хотела или на корта. Нямах достъп до чист въздух. Нямаме контакт с външния свят. Разбирам Доминик Тийм - и аз имам сериозни затруднения да намеря мотивация.", сподели Саша по време на пресконференция в Мюнхен.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Разбирам Тийм - и аз имам сериозни затруднения да намеря мотивация Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | доминик тийм | зверев | саша зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook