Семейна идилия в Австралия: Надал тренира пред погледите на съпругата и сина си (снимка)

от в 12:36 на 30.12.2022
Мирела Николова

Втората половина от сезон 2022 бе изключително труден период за Рафаел Надал, който неколкократно трябваше да се справя с контузии, заради които не успя да разгърне напълно възможностите си и след рекордната 22-ра "мейджър" титла на Ролан Гарос не съумя да достигне до нито един финал. Въпреки това обаче Матадора все пак ще може да запомни последните месеци от годината с добро, тъй като в началото на октомври той стана баща за първи път. 

Самият испанец вече неведнъж говори за новата роля в живота си, като сподели, че в момента се стреми да приспособи професионалните си задължения така, че да отделя необходимото време и на своето семейство. По всичко изглежда, че рекордьорът по титли от Шлема не иска да прекара нито секунда далеч от новородения си син Рафаел и е отпътувал за началото на сезона в Австралия заедно със своя наследник. Това стана ясно от снимка на съпругата му Мария Франсиска, която наблюдава една от тренировките му на австралийска земя, държейки детето в ръце. 

В момента Рафа провежда усилени тренировки в Сидни, където ще се състоят двубоите на испанския отбор за United Cup. Той ще изиграе първия си мач през утрешния ден, когато Испания ще открие сблъсъка си срещу Великобритания, а съперник на Надал ще бъде Камерън Нори. 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Семейна идилия в Австралия: Надал тренира пред погледите на съпругата и сина си (снимка) Мирела Николова
Теми:  
atp | united cup | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook