Серина: Федерер ме мотивира да продължавам да давам всичко от себе си

от в 07:15 на 30.06.2018
Калоян Пламенов

Роджър Федерер и фактът, че Маестрото на 37 години продължава да играе и печели големи трофеи е истинско вдъхновение за Серина Уилямс, която също като него е родена през 1981 година и се опитва да направи нещо голямо при завръщането си.

Американката бе извън корта доста време заради раждането на първото и дете и заради здравословни проблеми. Тя обаче се завърна наскоро в игра, но определено не е същата тенисистка, която беше преди това, и изпитва доста трудности.

Швейцарецът определи Уилямс за най-великата тенисистка на всички времена, а тя не скри ласкателството си от тези комплименти.

"Това е невероятно ласкателство за мен. Той несъмнено е един от най-великите тенисисти за всички времена. Страхотно е да получиш такова насърчение от връстниците ти, особено от някой като него. Просто чувствам, че нещата ще се получат", призна тя.

Коментирайки отсъствието си от корта заради раждането, тя даде за пример Федерер. "Знаете, че и той бе дълго време извън корта, но все още играе и печели трофеи. Не знам, дали бих могла да играя, ако родя и второ дете. Първо трябва да говоря с мъжа си". 

Познай мачовете от Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина: Федерер ме мотивира да продължавам да давам всичко от себе си Калоян Пламенов
Теми:  
роджър федерер | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook