Серина: Имам още големи цели в тениса, искам да си върна първото място

от в 08:56 на 09.12.2018
Калоян Пламенов

Серина Уилямс обяви големи цели през 2019 година. Тя иска отново да печели големи турнири, а освен това да си върне първото място в световната ранглиста на женския тенис.

Американката отсъстваше дълго време от кортовете заради раждането на нейното първо дете, но след завръщането си показа сериозни наченки, че отново може да постига онези големи успехи, които постигаше и преди това.

"Разбира се, за мен е много важно да съм здрава и това е на първо място. Освен това ще се стремя отново да печеля големи турнири и да си върна първото място в световната ранглиста, което е също важно за мен", обяви Серина.

"Ако покажа качествен тенис, тогава може би това ще се случи. Определено съм мотивирана да го направя и да постигна целта си. Това е само една от моите големи цели. Никога не съм правила грандиозни планове честно казано, просто исках да играя тенис и да си върна формата".

"Възрастта не е просто цифра, а е свързана с твоите собствени чувства. Ако спреш да се събуждаш с идеята как ще тренираш, тогава е по-добре просто да спреш да се занимаваш с това, с което си се захванала. В случая - с тенис". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина: Имам още големи цели в тениса, искам да си върна първото място Калоян Пламенов
Теми:  
серина уилямс | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook