Серина: Ще подкрепям Надал на Уимбълдън; дори кръстих кучето си на него

от в 12:02 на 26.06.2022
Калоян Соколов

Серина Уилямс отсъстваше от кортовете в продължение на година, след като претърпя тежко падане по време на откриващия си двубой на Уимбълдън срещу Алиаксандра Саснович. Оказа се, че американката е скъсала бедрен мускул и изобщо не беше сигурно, че ще продължи своята кариера, имайки предвид своята 40-годишна възраст. В момента Уилямс се намира на незавидната 1204-та позиция в световната ранглиста, но все още не се е отказала от мечтата си да спечели още една титла от Шлема, с което да изравни рекорда на Маргарет Корт по брой на най-ценните трофеи в тениса. 

При мъжете обаче се появи сериозен конкурент на Уилямс по този показател, защото Рафаел Надал вече разполага с 22 спечелени "мейджър" купи и изглежда, че няма никакви намерения да спре само дотук. Американката пък беше една от първите знаменитости, които изразиха вълнението си от триумфа на манакореца в Париж и по никакъв начин няма желание Матадора да се отклони от шампионския си път, като дори разкри как ще подкрепя точно него на предстоящия Уимбълдън, където и тя ще направи своето завръщане на сингъл. 

"Винаги съм била фенка на Надал. Дори кръстих кучето си на него. То е изключително сладко и много ми липсва тук. Рафа прави нещо невероятно през този сезон, като резултатите му са повече от впечатляващи. Ще го подкрепям по време на турнира и ми е любопитно да видя докъде може да продължи с победите" - завърши Уилямс.

Източник: GoTennis.Ru

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина: Ще подкрепям Надал на Уимбълдън; дори кръстих кучето си на него Калоян Соколов
Теми:  
wta | интервюта | любопитно | рафаел надал | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook