Серина: Сигурна съм, че ще мога да спечеля турнири от "Шлема" за в бъдеще

от в 10:09 на 15.07.2018
Калоян Пламенов

Серина Уилямс не бе особено щастлива, че загуби финала на Уимбълдън от Ангелик Кербер, но се закани, че ще печели трофеи от "Големия шлем" за в бъдеще.

Германката се справи с опитната американка за малко повече от час и в крайна сметка се поздрави с трофея.

"Имах твърде малко време да тренирам и да се подготвя добре за Уимбълдън. Определено достигането до финала на турнира ме мотивира и ще продължавам да играя и да давам всичко от себе си на корта. Спечелих доста мачове през тези две седмици и си върнах увереността. Имах много хубави моменти. За съжаление загубих този финал, но съм сигурна, че за в бъдеще мога да печеля турнири от "Шлема", коментира американката.

"Мисля, че дадох най-доброто от себе си във всеки един от мачовете. Винаги влизам в един турнир с мисълта да се представя възможно най-добре. Сега не беше по-различно. В този турнир исках просто да мисля мач за мач и да си печеля срещите". 

Тя изпрати послание до всички майки и призна, че е играла заради тях.

"Искам да кажа на всички майки, че борбата ми да се върна на корта бе наистина много дълга и това бе наистина трудно. Тези, които ще преминат през това или вече са преминали, могат да се върнат на корта и да бъдат по-силни. Вярвайте в себе си! 

"Пътят беше дълъг, а сега определено виждам светлина в тунела. Знам какво трябва да подобря в представянето си и определено си мисля, че мога да постигна успехи за в бъдеще", каза още тя. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина: Сигурна съм, че ще мога да спечеля турнири от "Шлема" за в бъдеще Калоян Пламенов
Теми:  
ангелик кербер | серина уилямс | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook