Серина Уилямс е следващата съперничка на Цвети Пиронкова в Мелбърн

от в 09:19 на 01.02.2021
Мирела Николова

Цветана Пиронкова реализира впечатляващ обрат срещу Дона Векич по-рано днес на един от подгряващите турнири в Мелбърн и продължава победния си ход през годината, като се намира в серия от 5 поредни победи. В третия кръг на нашето момиче му предстои двубой срещу живата легенда Серина Уилямс, която записа повече от убедителен успех над представителката на домакините Дария Гаврилова с 6:1 6:4.

През първия сет американката налагаше изцяло своето темпо на игра и с агресивните си удари умело разбалансираше Гаврилова, която не можеше да остане равностойна на опонентката си, и след множество печеливши удари от ракетата си Уилямс поведе в отделните части.

Пълната доминация на рекордьорката по титли от Шлема не продължи и във втората част, когато австралийката започна да намира своята игра и на моменти дори предизвикваше грешки на противничката си. Това обаче не ѝ помогна да постигне нещо значимо и в средата на сета тя инкасира пробив, който се оказа напълно достатъчен за фаворитката в мача да се поздрави с крайния успех.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина Уилямс е следващата съперничка на Цвети Пиронкова в Мелбърн Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | мелбърн | серина уилямс | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook