Серина Уилямс може и да пропусне Олимпиадата в Токио!

от в 16:50 на 10.05.2021
Калоян Соколов

Категорично очите на всички спортни фенове са вперени към предстоящите Олимпийски игри в Токио, които бяха отложени с едно лято заради пандемията от коронавирус, но изглежда, че през тази година най-после ще имаме възможност да се насладим на най-големия световен спортен форум. Домакините обаче са подготвили сериозни рестрикции по отношение на пътуването и пребиваването в столицата на Япония, а това определено кара някои състезатели да премислят участието си, а към тази група спада и Серина Уилямс.

Легендарната американка беше запитана дали смята да замине за Азия, имайки предвид всички съпътстващи обстоятелства. 23-кратната шампионка от Шлема пък отвърна, че не възнамерява да играе в Токио, ако няма право да вземе със себе си своята дъщеря Олимпия. Уилямс сподели как не се е разделяла с детето си дори за 24 часа и това само по себе си отговаря на въпроса.

Бившата номер едно обяви, че все още не е взела крайно решение, тъй като събитието е трябвало да се проведе през 2020-а година и сега е нужно внимателно да премисли програмата си, защото предстоят и много други важни турнири за нея.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина Уилямс може и да пропусне Олимпиадата в Токио! Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | олимпиада | серина уилямс | токио

Коментари





Следвайте ни в Facebook