Серина Уилямс в ново поприще: Ще издава книга

от в 16:58 на 04.12.2021
Диана Андреева

Серина Уилямс безспорно е една от най-влиятелните жени в света. Американката и нейното семейство ежедневно попадат под светлината на прожекторите, като дори и дъщерята на бившата световна номер едно - Олимпия, която е едва на четири години, разполага с повече от 600 хиляди последователи в Instagram. Освен дъщерята на Уилямс, сериозен брой почитатели има и любимата кукла на Олимпия - Кай Кай или на кратко Кики. През последните месеци Кики притежава "свой собствен" профил в социалните мрежи, а феновете й са повече от 300 хиляди.

Кай Кай е разпознаваемо лице сред децата, а съвсем скоро те ще имат възможност да се насладят и на детска книга, с участието на куклата - "Приключенията на Кай Кай". Новината за предстоящото публикуване на приказка с картинки, основана на приятелството и въображението, бе съобщена от 23-кратната шампионка от Големия шлем. Очаква се историята да бъде пусната официално в продажба през месец септември 2022, но предпродажбата вече започна, каго цената варира около 20 долара.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)

Наскоро бе съобщено, че и друга звезда от WTA Тура ще издаде своя собствена книга, предназначена за деца. Бианка Андрееску ще се постарае да донесе усмивка със своята приказка, която ще бъде наречена "Bibi's Got a Game". Историята ще разказва за тенис, медитации и куче на име Коко, което е вдъхновено от любимия домашен любимец на състезателката от Канада.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина Уилямс в ново поприще: Ще издава книга Диана Андреева
Теми:  
wta | олимпия оханян | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook