Шампионката Мертенс: Играх отлично срещу Халеп, искам да печеля още трофеи

от в 13:16 на 17.02.2019
Калоян Пламенов

Белгийката Елизе Мертенс призна, че нейната цел е да печели още трофеи и да побеждава съперничките от топ 10 на световния тенис. Тя изненадващо успя да грабне титлата на турнира в Доха, след като на финала надделя над Симона Халеп.

"Много съм доволна от играта си през тази седмица. В началото на мача ми срещу Симона не действах по най-добрия начин, но с напредването на времето започнах да играя все по-добре и по-добре", признава тя при награждаването.

"Динамиката в този мач бе наистина много сериозна, а аз съм изключително щастлива, че успях да спечеля този престижен турнир. Целта на мен и моя щаб е да побеждавам противниците от топ 10 и същевременно да печеля още трофеи".

"Началото на тази година се развива добре за мен, силно се надявам това да продължи. Надявам се силно да направя по-добри класирания в турнирите от "Големия шлем". Победата над Халеп определено е доста приятна. Успях да победя представителка от топ 10, която доскоро беше лидерка в световната ранглиста. Освен това показах и отлична игра". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионката Мертенс: Играх отлично срещу Халеп, искам да печеля още трофеи Калоян Пламенов
Теми:  
елизе мертенс | симона халеп | тенис турнир в доха - жени

Коментари





Следвайте ни в Facebook