Шампионката Осака: Чувствам се по-спокойна отколкото в сравнение с US Open

от в 12:32 на 19.01.2020
Калоян Пламенов

Японката Наоми Осака призна, че е доста по-добре подготвена за предстоящия турнир от "Големия шлем", а именно Откритото първенство на Австралия.

Тя има тежката задача пред себе си да защитава титлата от турнира. Японката за втори път се сблъсква с нещо подобно, след като и на US Open имаше подобна задача, но в крайна сметка се провали с гръм и трясък в опитите си да спечели отново трофея в Ню Йорк.

"Преди време не се обръщаше толкова много внимание на моите резултати, но сега се пишат разни неща след всяка моя загуба. След успеха в Индиън Уелс през 2018 година започнах да ставам център на медийното внимание", коментира Осака.

"Миналата година се оказа наистина много трудна за мен, може би най-трудната в живота ми. Надявам се по-нататък да бъде по-просто. Засега ще гледам да бия във всеки мач, но не винаги тези неща зависят от мен".

"Ще видим как ще потръгнат работите, може би някой ден просто няма да имам ден и нещата няма да се получат. Да, готова съм за турнира в Мелбърн и мисля, че съм по-добре подготвена за него в сравнение с US Open".

"В момента определено съм по-спокойна, макар че ще трябва да защитавам титла". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионката Осака: Чувствам се по-спокойна отколкото в сравнение с US Open Калоян Пламенов
Теми:  
наоми осака | открито първенство на австралия | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook