Шампионска подготовка: Томова се готви в Швеция заедно с треньорско светило

от в 13:36 на 26.01.2022
Диана Андреева

Виктория Томова не стартира в Мелбърн с големи очаквания, защото се намираше в един повече от труден етап от своята кариера. Допреди началото на Australian Open загубите на сметката на най-високо ранкираната ни състезателка постоянно нарастваха, но с началото на първия за годината турнир от Големия шлем тя изненада повече от приятно своите почитатели. Вики успя да премине квалификациите на събитието и намери място в същинската част от турнира, където обаче силите й не достигнаха и приказката за нея намери своя край. 

Щом напусна Австралия, Томова отново започна да тренира усилено, защото сезонът тепърва предстои. Нашата сънародничка имаше възможност и да се срещне с един от специалистите в Тура, извел до три титли от Големия шлем швейцареца Стан Вавринка, а именно Магнус Норман. Бивш световен номер две, Норман е един от основателите на академия Good to Great, разположена в Швеция. 

Не за първи път Томова се подготвя в тенис центъра, но със сигурност срещата с Норман ще й даде допълнителна увереност приди началото на участието й в WTA 500 турнира в Санкт Петербург. През вчерашния ден родната ни представителка намери място сред квалификациите на надпреварата в Русия, която предстои да събере на едно място голяма част от елита на дамския тенис през идния месец.



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионска подготовка: Томова се готви в Швеция заедно с треньорско светило Диана Андреева
Теми:  
Български тенис | виктория томова | магнус норман | Стан Вавринка | тенис академия | томова

Коментари





Следвайте ни в Facebook