Шампионски тест: Колко от победителите на АТП Финалите успяха да познаят тазгодишните участници

от в 16:16 на 21.11.2021
Диана Андреева

Тенис обществото с нетърпение очаква да разбере кой ще бъде новият шампион на Nitto ATP Finals. Един срещу друг в двубоя за титлата ще излязат Даниил Медведев и Александър Зверев, като и двамата са бивши шампиони от Финалите на АТР и днес всеки от тях ще разполага с възможност да дублира триумфа си. 

През изминалата една седмица осемте най-добре представили се състезатели за сезона прекараха известно време заедно, защото взеха участие в голям брой медийни изяви и фотосесии. Tennis TV пък заснеха забавно видео, в което постави тенисистите на "изпит", за да проверят знанията си за спорта. Участниците на финалите в Торино бяха попитани да изброят шампионите на Nitto ATP Finals през последните години, започвайки от 2020-а, а съревнованието помежду им бе повече от забавно. 

Най-добре със зададената задача се справи световният номер едно Новак Джокович, който е и най-възрастният състезател, участвал в тазгодишното издание на Финалите в Торино, докато първи загуби Хубърт Хуркач. Стефанос Циципас бе забравил триумфа на първата ракета на България Григор Димитров, а Александър Зверев демонстрира завидни знания и завърши на второ място, допускайки грешка за шампиона през сезон 2005-а. 

В хода на видео клипа участниците видимо се забавляват, а как точно се представиха те, можете сами да видите в следния запис:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионски тест: Колко от победителите на АТП Финалите успяха да познаят тазгодишните участници Диана Андреева
Теми:  
nitto atp finals | nitto atp finals turin | александър зверев | григор димитров | даниил медведев | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook