Шарапова: Гордея се със себе си, свърших наистина отлична работа

от в 18:40 на 18.01.2019
Калоян Пламенов

Мария Шарапова бе видимо доволна след победата си над Каролина Вожняцки в третия кръг на Откритото първенство на Австралия. Рускинята показва фантастичен тенис в първите три кръга и демонстрира, че си връща добрата стара форма. По този начин тя детронира датчанката, която спечели миналото издание на надпреварата.

"Беше добра победа. Наистина съм щастлива. Това бе от онези мачове, които очаквам с нетърпение. В крайна сметка завърши по най-добрия начин за мен. Мисля, че свърших страхотна работа на корта. Дори при дългите разигравания се справих наистина добре", обяви тя на пресконференцията след мача.

"Оказах силен натиск върху Вожняцки и в крайна сметка постигнах моята цел. По принцип всички знаем, че Каролина е много силна при тези разигравания, но този път аз показах отлична игра при тях и според мен в този мач я надминах". 

"Губех в първия сет с 1:4, но се опитвах да не мисля за това. В съзнанието ми не бе мисълта, че губя с толкова много и няма как да спечеля. Дадох всичко от себе си, играх моята си игра, и в крайна сметка видяхте, че обърнах сета". 

"Разбира се, това е един труден за наваксване резултат, но се радвам, че го направих. Щастлива и горда съм от начина по който играх днес. Исках много тази победа и се радвам, че я постигнах", обяви тя. 

Играй и спечели билети за Sofia Open с Tennis.bg


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

 

Оцени тази статия:
Шарапова: Гордея се със себе си, свърших наистина отлична работа Калоян Пламенов
Теми:  
мария шарапова | тенис | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook