Шарапова: Радвам се, че бия вечер, но не се страхувам от светлината и шума

от в 09:20 на 02.09.2018
Калоян Пламенов

Мария Шарапова демонстрира страхотно настроение напоследък, но това е логично, тъй като играта и върви, и побеждава на корта. Тя обяви, че е изключително доволна след убедителната си победа над Йелена Остапенко след 6:3, 6:2 на US Open.

Освен това Маша призна, че и харесва да играе вечер, но не се страхува от светлината. Рускинята е пълна господарка по време на нощната сесия на този турнир и не е победена от цели 23 мача.

"Играя мач за мач и не мисля много за напред. Играх добре в миналата среща, но знаех, че срещу Йелена трябва да играя по-добре. Стремя се да се подобрявам постоянно. Чувствах се доста уверена през цялото време и това ми помогна да постигна победата", обяви тя.

"Сервирах доста добре, удрях доста добре. Мисля, че успях да се справя перфектно във важните компоненти от играта и в крайна сметка това спомогна да постигна победа с добър резултат. Бях солидна на корта. И двете с Остапенко сме агресивни тенисистки. В точките, които загубих, мисля че просто не предприех достатъчно стъпки. Като цяло срещата не бе лека, макар че победих в два сета".

"Радвам се, че играя добре по време на вечерната сесия. Не помня кога съм играла за пръв път на тъмно, но със сигурност съм доста млада, за да се плаша от светлината и шума от публиката (смее се)". 

"Наистина доста тенисистки от топ 10 отпаднаха рано от турнира, но честно казано не мога да ви кажа защо се получава така. Нямам правилния отговор. Определено имаше изненади, но точно за това е интересен този спорт". 

"Гледам да не се интересувам от другите, гледам моята си игра". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарапова: Радвам се, че бия вечер, но не се страхувам от светлината и шума Калоян Пламенов
Теми:  
us open | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook