Шоу на най-високо ниво: Григор се притече на помощ на "ранения" Джокович (видео)

от в 14:35 на 24.12.2022
Калоян Соколов

Тазгодишното издание на World Tennis League отива към своя край, като остана да проследим единствено финала между тимовете на "Хвърчилата" и "Ястребите". Самата смесена отборна надпревара ни направи свидетели на редица страхотни мачове между част от най-големите имена в спорта, а Григор Димитров имаше сериозен принос в селекцията на "Соколите", печелейки 3 от общо 4-те си мача в състезанието.

За съжаление, то съотборниците на първата ни ракета не се представиха на най-високото си ниво, след като нито един измежду Новак Джокович, Арина Сабаленка и Паула Бадоса не можа да спечели мач поединично в първите два дни на турнира. Сърбинът обаче компенсира феновете в Дубай с шоуменските си качества и редовно можехме да го видим как танцува на скамейката или просто се шегува със съдията на стола.

Вчера пък 21-кратният шампион от Шлема беше ударен с топка от Саня Мирза, която в този момент си партнираше в мач на смесени двойки с Феликс Оже-Алиасим, а от другата страна на мрежата бяха Григор Димитров и Паула Бадоса. Мирза не можа да контролира добре своя ретур и улучи директно бившия номер едно, който се строполи на земята и Григор веднага отиде да му се притече на помощ, ала Ноле просто изчака всички членове на отбора да го наобиколят и бързо се изправи на краката си, оправдавайки прозвището си "Джокера".

Ето и кадри от въпросната ситуация, която се развива след 16:05 минута от клипа:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шоу на най-високо ниво: Григор се притече на помощ на "ранения" Джокович (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | world tennis league | бгтенис | григор димитров | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook