Щастливецът Гулбис: След третия сет почти бях загубил надежда за победа

от в 09:09 на 08.07.2018
Калоян Пламенов

Ернест Гулбис бе на седмото небе след страхотната петсетова победа срещу Александър Зверев, но призна непосредствено след мача между двамата на Уимбълдън, че след като е загубил в третия сет не е вярвал, че може да спечели.

Все пак усетил, че няма какво да губи той е дал всичко от себе си и в крайна сметка отнесе германеца в четвъртия и особено в петия сет, в който не му даде нито геин гейм. 

"Това е страхотен ден за мен. Честно казано след като загубих третия сет не вярвах, че мога да спечеля. Играх в четвъртия и петия сет без напрежение, защото мислех, че няма какво да губя, но нещата ми се получиха перфектно", призна латвиецът след края на срещата.

"Мачът бе фантастичен за мен. Видя се, че моят противник се умори и това бе изцяло в моя полза и успях да се възползвам. Мисля, че си изиграх картите наистина много умно и това ми помогна да изляза краен победител". 

"Напоследък се чувствам в добра форма. Натрупах няколко победи и знаете, че по този начин увереността идва. Радвам се, че преминах успешно първата седмица на Уимбълдън. Колкото повече побеждаваш на корта, толкова по-уверен си в себе си". 

"Надявам се да продължавам да се представям толкова силно". 

Познай мачовете от Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Щастливецът Гулбис: След третия сет почти бях загубил надежда за победа Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | ернест гулбис | открито първенство на великобритания | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook