Щастливият Григор: Чувствам се отлично физически и съм жаден за нови мачове

от в 15:19 на 29.09.2021
Мирела Николова

Григор Димитров се завърна победоносно след близо едномесечно отсъствие от корта и претърпяната контузия в стъпалото, която му попречи да довърши двубоя си от втория кръг на US Open. В ранните часове на днешния ден нашето момче надви Мартон Фучович в три сета, което бе и неговият първи успех над този противник, след като преди това имаше две загуби от също толкова изиграни срещи. 

След победата си на старта в Сан Диего родният ни представител сподели, че тялото му се чувства отлично физически и няма търпение отново да излезе на корта, като също така не пропусна да поздрави родните фенове по трибуните.

"Успях да остана в мача. Трябваше да променя някои неща. Първоначалната ми стратегия беше добра, но не я изпълнявах правилно. Това беше първият ми мач от около три седмици и половина насам, така че не съм в оптимален ритъм, затова се радвам, че победих. Страхотно е да видя толкова много български флагове по трибуните. Цялостно мога да кажа, че съм изпълнен с позитивизъм.

Чувствам се чудесно да бъда отново на корта. Тялото ми се справя много добре, което е най-важното в този момент. Наслаждавам се на всеки един миг на корта, това е година, изпълнена с много възходи и падения. Жаден съм да играя отново и се вълнувам да бъда обратно на корта. С това мисля, че ще дойдат и очакваните резултати", завърши ракета номер 1 на България.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Щастливият Григор: Чувствам се отлично физически и съм жаден за нови мачове Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | интервю | любопитно | сан диего

Коментари





Следвайте ни в Facebook