Ще се завърне ли Серина? Намекна, че може да последва примера на Том Брейди

от в 19:34 на 14.09.2022
Мирела Николова

Серина Уилямс обяви през август, че е готова да сложи край на своята професионална тенис кариера, за да се отдаде на семейството си и живота извън спорта. Тазгодишният US Open бе определен като "Последния танц" в кариерата на легендарната американка, която нямаше намерение бързо да се сбогува със спорта и постигна две победи в Ню Йорк, преди да отстъпи след здрава битка срещу Айла Томлянович в третия кръг.

Това обаче може да не е бил последният мач в кариерата на 23-кратната шампионка от Шлема, имайки предвид изказванията ѝ впоследствие и как тя не бе категорична, че US Open е бил последният турнир в кариерата ѝ. Снощи Серина гостува в The Tonight Show, където бе попитана относно бъдещето си в тениса и дали възнамерява да се завърне на корта.

В отговор на този въпрос Уилямс направи пореден намек, че може да имаме възможност да я видим в действие още веднъж, правейки паралел с един от най-великите състезатели по американски футбол Том Брейди, който в края на сезон 2021 обяви оттеглянето си от професионалния спорт, но 40 дни по-късно съобщи, че ще се завърне в игра.

"Том Брейди постави началото на страхотна традиция. Само това искам да кажа", отговори с усмивка Серина, намеквайки, че може да последва примера на куотърбека.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ще се завърне ли Серина? Намекна, че може да последва примера на Том Брейди Мирела Николова
Теми:  
wta | интервю | любопитно | серина уилямс | том брейди

Коментари





Следвайте ни в Facebook