Шварцман разкри интересни подробности относно приятелството с Марадона

от в 14:38 на 01.02.2021
Анисия Стоева

Аржентинската тенис звезда Диего Шварцман, който споделя първата част от името си с футболния великан Диего Марадона, разказа за възхищението и връзката си с покойния си приятел.

На въпроса: ,,Колко пъти си гледал чудесния гол на Марадона срещу Мексико през Световното първенство по футбол през 1987 г.?" Шварцман незабавно отговори: „поне 1000 пъти“. Тази част от кампанията на Световното първенство изведе „EL Diego“ до върха на величието и го направи господ за своите фенове у дома.

Говорейки пред медиите преди първата си среща на ATP Cup срещу руснака Даниил Медведев във вторник, деветият класиран Шварцман каза: „Аз съм роден през 1992 г., така че съм гледал гола на Марадона в YouTube. Не знам, може би 1000 пъти". Той разкри, че също така продължава да слуша песните, които феновете на Марадона у дома са писали и композирали, за да отпразнуват ,,Гола на века“:

„Марадона беше един от най-добрите в историята на спорта; дори бих казал най-добрият“- сподели Шварцман, добавяйки, че това, което футболният бог значи за Аржентина, е „твърде много“ и не може да бъде изразено с думи.

Тенисистът разкри, че е обменял съобщения с Марадона в WhatsApp: „Имахме добри взаимоотношения с него и поддържахме връзка в WhatsApp, тъй като не го срещнах през последните няколко години“.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шварцман разкри интересни подробности относно приятелството с Марадона Анисия Стоева
Теми:  
диего шварцман

Коментари





Следвайте ни в Facebook