Шварцман за треньора на Монфис: Той е толкова глупав

от в 19:58 на 28.10.2021
Калоян Соколов

Диего Шварцман надви Гаел Монфис във висококачествена трисетова битка, в коята видяхме множество първокласни разигравания и прояви на атлетизъм от двете страни на мрежата, а в крайна сметка победата отиде в актива на аржентинеца. Сблъсъкът обаче не премина без известни пререкания, защото южноамериканецът видимо се изнерви от поведението на треньора на Монфис.

Става въпрос за небезизвестния Гюнтер Бресник, който дълги години беше наставник на Доминик Тийм, само че се раздели чрез шумен скандал с бившия шампион от Откритото първенство на САЩ, като специалистът заяви как състезателят е щял да бъде на напълно посредствно ниво, ако не е била неговата помощ и даже го даде под съд, претендирайки за неизплатени суми по време на съвместното им сътрудничество.

Известна подробност е, че Тийм и Шварцман пък са много близки приятели и световният номер 16 явно също не крие особено топли чувства към Бресник, съдейки по изказаното по негов адрес на корта: 

"Той е толкова глупав. Не спира да ме гледа. Въобще не искам да обсъждам случващото се. Попитах го защо непрестанно пляска и повтаря 'браво' в лицето ми" - завърши Диего своята тирада към съдията на стола.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шварцман за треньора на Монфис: Той е толкова глупав Калоян Соколов
Теми:  
atp | виена | гюнтер бресник | диего шварцман | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook