Швьонтек: Разплаках се, когато разбрах, че Барти слага край на кариерата си

от в 15:50 на 24.03.2022
Диана Андреева

Ашли Барти неочаквано съобщи на света, че слага край на кариерата си в WTA Тура. Новината бе последвана от сериозен отзвук в социалните мрежи, а коментарите продължават и през днешния ден. Със световната номер едно се сбогуваха част от най-успешните състезатели в спорта, а основната претендентка за челното място в дамската ранглиста - Ига Швьонтек, се отличи с емоционалното си откровение на пресконференция в Маями: 

"Както вече всички знаят - аз съм доста емоционална. Едва ли ще ви изненада, че плаках дълго, след като научих новината за Барти. Бях много объркана. Винаги съм се възхищавала на Аш и продължавам да го правя, защото тя е наистина завършен играч както от физическа, така и от психологическа и тактическа гледна точка. Със сигурност ще липсва на всички ни.

В първия момент наистина се изплаших от новината, че е възможно след Маями да бъда №1 в световната ранглиста. Сега вече напълно се освободих от напрежението и нямам никакви очаквания към представянето си. Чака ме много важен турнир, а почти нямахме време за почивка и подготовка, така че единствено ще се насладя на претоя си" - завърши тя.

Източник: Tennis World USA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Швьонтек: Разплаках се, когато разбрах, че Барти слага край на кариерата си Диана Андреева
Теми:  
wta | ашли барти | ига швьонтек

Коментари





Следвайте ни в Facebook