Симона Халеп се раздели със своя треньор Дарън Кейхил

от в 03:38 на 10.11.2018
Калоян Пламенов

Симона Халеп няма да работи със своя треньор Дарън Кейхил през следващата 2019 година, тъй като специалистът е решил да си вземе заслужена почивка от 12 месеца и да отдели повече време на своето семейство. 

Двамата свършиха страхотна работа през настоящата година и благодарение на Кейхил румънката успя да завоюва първото си отличие от "Големия шлем", а освен това завършва годината като лидерка в световната ранглиста.

Все още не е ясно дали двамата ще продължат сътрудничеството през 2020 година, но Дарън не пропусна да благодари на своята възпитаничка за всички страхотни моменти, които са прекарали заедно през четирите години усилена работа.

"Искам да обявя, че със Симона Халеп няма да работим заедно през 2019 година по семейни причини. Прекарах много години с по над 30 седмици далече от семейството ми и реших след много мислене и дискусии да си взема почивка от една година", обяви Кейхил в социалната мрежа Инстаграм.

"Голямо благодаря на Симона за последните четири прекрасни години. За мен бе удоволствие да бъда неин треньор за този период от време заради разбирателството, характера й, работната й етика, както и щедростта и нейния професионализъм", добави той. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове




Оцени тази статия:
Симона Халеп се раздели със своя треньор Дарън Кейхил Калоян Пламенов
Теми:  
дарън кейхил | симона халеп | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook