Синер: Музети е невероятно талантлив, не мога да се сравнявам с него

от в 13:35 на 06.06.2021
Диана Андреева

Италианският тенис безспорно върви в една много обещаваща посока. Освен вече отвърдилите се имена на голямата сцена Фабио Фонини и Матео Беретини, страната е представяна и от двама от най-проспериращите млади таланти в Тура - Яник Синер и Лоренцо Музети. През вчерашния ден италианеците постигнаха невиждан до сега в историята на спорта рекорд - трима представители на държавата са в четвъртия кръг на втория за годината турнир от Големия шлем Ролан Гарос. 

След убедителната си победа над друг представител на следващото поколение Микаел Имер, Синер отговори на няколко въпроса, зададени от медиите по време на пресконференцията в Париж. Един от тях беше дали смята, че Музети ще има бляскава кариера в Тура, а младокът се израви много ласкаво за своя колега и сънародник:

"Музети е невероятно талантлив, не мога да се сравнявам с него. Той е много силен физически, а отиграванията му са феноменални. Арсеналът му от удари е много по-разнообразен, прави впечатляващи неща с топката.", завърши изявлението си Синер. 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер: Музети е невероятно талантлив, не мога да се сравнявам с него Диана Андреева
Теми:  
лоренцо музети | ролан гарос | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook