Синер: Резултатите ми сами говорят за себе си

от в 02:02 на 30.10.2021
Диана Андреева

Яник Синер оправда големите очаквания на своите почитатели през вчерашния ден и се справи със съпротивата на Каспър Рууд. Италианецът не само, че показа тенис на високо ниво, но и си осигури дебют в топ 10 на световната ранглиста от следващата седмица. Следващото препятствие по пътя на Синер във Виена е Франсис Тиафо, но как се чувства преди сблъсъка Яник и какви са впечатленията му от надпреварата в Австрия до момента можете да разберете от краткото интервю, което той даде пред ATP:

"Смятам, че в този мач отсъстваше постоянен ритъм, нямаше продължителни размени. Сервирах добре и съм доволен от това, тъй като началният ми удар бе безпогрешен във важните моменти. Напрежението и за двама ни беше огромно. Радвам се, че успях да запазя самообладание. Беше добър двубой.

Видимо се чувствам отлично на закрити кортове през последните няколко седмици. Резултатите сами говорят за себе си, но всеки мач е различен и трябва да бъда подготвен. Нужно е да продължавам да следвам първоначално изготвения си план. Осъзнавам, че напрежението винаги е голямо, но смятам, че се справям добре с това да владея емоциите си.

Радвам се, че за пореден път имам възможност да участвам на полуфинал в събитие от серията ATP. Това е значим турнир и се надявам и в следващия си мач да покажа тенис на нужното ниво." - завърши Синер.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер: Резултатите ми сами говорят за себе си Диана Андреева
Теми:  
виена | каспър рууд | синер | тенис турнир във виена | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook