Синер за поведението на Кирьос: Не разбрах от какво бе толкова силно раздразнен

от в 14:49 на 30.03.2022
Мирела Николова

По време на снощния осминафинален сблъсък, противопоставящ Яник Синер и Ник Кирьос, станахме свидетели на сцени, които рядко могат да бъдат видени в толкова аристократичен спорт, какъвто е тенисът. "Лошото момче на тениса" отново извади наяве негативните черти на характера, тъй като неведнъж отправи обидни думи към съдията на стола Карлос Бернардеш, който обаче наказа сурово световния №102, присъждайки първия сервис гейм на австралиеца от втория сет директно на Синер.

Въпреки всичко случващо се италианецът запази концентрацията си и без каквито и да било затруднения опази ранния си аванс, за да достигне до крайната победа. На последвалата си пресконференция десетият в света бе запитан дали е разбрал какво е предизвикало толкова силно негодувание у неговия опонент, но миналогодишният финалист в Маями не успя да даде отговор.

"Направо питайте него. Не знам. Това, което разбрах, е, че настилката на Grandstand е малко по-бавна от тази на централния корт, на който той обикновено играеше в предишните кръгове. Може би затова се оплакваше, че е по-бавен. Останалото не го разбрах, тъй като се опитах да се фокусирам върху моята част от корта, което мисля, че беше правилният избор", сподели италианецът.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синер за поведението на Кирьос: Не разбрах от какво бе толкова силно раздразнен Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | маями | Ник Кирьос | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook