Скоти Пипън: Серина е по-добър спортист от Майкъл Джордан

от в 16:52 на 21.11.2021
Калоян Соколов

Скоти Пипън безспорно е един от най-великите баскетболисти в историята на НБА и шестте му титли в лигата говорят достатъчно за огромната му класа. Пипън е със статута на най-верен помощник за легендарния Майкъл Джордан, с когото си партнират дълги години рамо до рамо в Чикаго Булс. Впоследствие обаче отношенията между двамата атлети придобиват рязък обрат, а Скоти обвинява "Въздушния" в наскоро излязлата си автобиография, че той е съсипал баскетбола и е бил пълен егоист на игрището.

Точно поради тази причина не е особено изненадващо как Пипън изрази наскоро позиция, според която Серина Уилямс е по-велик спортист спрямо Майкъл Джордън, а ето и на какво база се формира въпросното мнение:

"Серина няма отбор зад себе си. Тя е постигнала всичко абсолютно сама и поради тази причина заслужава по-голямо признание, ако я сравняваме с Майкъл. Самата тя обаче знае, че за резултатите ѝ са поне малко отговорни хората от нейното обкръжение. Успехът е следствие от екипни действия. Трябва да сте наясно с това" - завършва двукратният олимпийски шампион.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Скоти Пипън: Серина е по-добър спортист от Майкъл Джордан Калоян Соколов
Теми:  
wta | интервюта | любопитно | майкъл джордан | серина уилямс | скоти пипън

Коментари





Следвайте ни в Facebook