След 9-месечно отсъствие: Серина изрази готовност да се завърне на Уимбълдън

от в 14:59 на 08.04.2022
Калоян Соколов

Миналогодишният Уимбълдън не се разви никак благополучно за Серина Уилямс, която претъпя неприятно падане върху тревната настилка и беше принудена да се откаже в двубоя си от първия кръг на надпреварата. Впоследствие се оказа, че американката е получила сериозна травма в областта на сухожилието и вече цели 9 месеца е извън кортовете. Вчера обаче пристигнаха добри новини от самата Уилямс, тъй като тя сподели как е напълно възможно да я видим обратно в игра точно за третия турнир от Големия шлем през сезона, а ето какво точно разказа 23-кратната шампионка в едно от нейните Instagram сторита:

"В момента се намирам зад кулисите на "Bitcoin Conference" и сме заедно с американския футболист Аарън Роджърс. Говорим си за моето завръщане обратно в тениса и той ме мотивира да се подготвя за Уимбълдън" - споделя Серина.

Роджърс пък остава изненадан от отговора на тенисистката и задава въпроса какво ще случи с нейното участие на US Open, а тя му разяснява, че Уимбълдън се провежда преди това и не скрива вълнението си от своето предстоящото завръщане в Тура.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След 9-месечно отсъствие: Серина изрази готовност да се завърне на Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
wta | завръщане | любопитно | серина уилямс | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook