След финала: Джокович връчи купата на принц Джордж, той призна кого е подкрепял

от в 14:25 на 11.07.2022
Мирела Николова

Херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, е патрон на All England Tennis Club от 2016-а, като през годините рядко пропуска да присъства на финалния сблъсък при мъжете на Уимбълдън. Тазгодишното издание на турнира също не направи изключение, като заедно с нея вниманието в Кралската ложа привлякоха още принц Уилям и синът им - принц Джордж, който за първи път присъстваше на тенис мач.

След седмия си триумф на Свещената трева Новак Джокович направи традиционната си обиколка из комплекса, част от която бяха и членовете на кралското семейство, с които сърбинът проведе кратък разговор. Кейт и Уилям бяха силно впечатлени от скоростта на сервисите на двамата финалисти, както и начина, по който Джокович съумяваше да връща началния удар на своя съперник. През това време шампионът даде възможност на принц Джордж да подържи трофея, но съвсем скоро осемгодишното дете я върна, установявайки колко е тежка. 

Впоследствие в социалните мрежи се появи още едно любопитно видео, свързано с влизането на Джордж Кеймбриджки в тенис комплекса. Тогава младият принц бива попитан кого от двамата финалисти ще подкрепя и след кратко колебание отговаря с усмивка: "Джокович".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След финала: Джокович връчи купата на принц Джордж, той призна кого е подкрепял Мирела Николова
Теми:  
atp | кейт мидълтън | любопитно | новак джокович | принц джордж | принц уилям | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook