След срещата с Джокович през 2021-ва: Кузманов тренира с Медведев на "Артър Аш" (видео)

от в 19:43 на 29.08.2022
Мирела Николова

Втората ракета на България при мъжете Димитър Кузманов не е пропускал участие в квалификациите на "мейджър" надпревара от миналогодишния Ролан Гарос насам, като настоящият US Open също не прави изключение. Нашият сънародник откри по отличен начин участието си в Ню Йорк и след два реализирани обрата достигна до финалния етап на пресявките, където обаче отстъпи на световния №296 Брендън Холт в трисетова драма, като по този начин записа трето поредно поражение на крачка от класиране за основната схема на надпревара от Големия шлем.

Въпреки загубата пловдивчанинът продължава да бъде на американска територия, като през днешния ден дори получи възможност да бъде спаринг партньор на световния №1 и миналогодишен шампион в турнира Даниил Медведев. Двамата проведоха съвместно занимание на първия по големина корт в света - "Артър Аш", преди откриващия сблъсък на руснака срещу Стефан Козлов. 

Родният ни представител сподели в профила си в Instagram кадри от въпросната тренировка, към които добави: "Той е първи в света, но въпреки това е толкова скромен. Благодаря ти за тренировката, Даниил!". Припомняме, че през миналата година Мико имаше шанса да се срещне с още един №1 в лицето на Новак Джокович.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Miko (@kuzmanov.dimitar)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След срещата с Джокович през 2021-ва: Кузманов тренира с Медведев на "Артър Аш" (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | даниил медведев | димитър кузманов | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook