Соареш: Повечето тенисисти не могат без да играят и печелят пари за 6 месеца

от в 13:12 на 31.03.2020
Димитър Беловски

Бразилската тенис звезда на двойки, Бруно Соареш, каза, че повечето тенисисти не могат да си позволят да не играят 6 месеца и да не печелят никакви пари.

„Има голямо количество от тенисисти, които се нуждаят месечно от пари. Има някои играчи, които могат да си позволят 6 месеца да не играят, но повечето не могат. Сложно е,“ каза Соареш пред La Nacion.

Бразилецът взе отношение по въпроса за „Ролан Гарос“. Както е известно организаторите на надпреварата обявиха, че турнира ще се изиграе между 20 септември и 4 октомври. Много от тенис светът определи тази постъпка като „егоистична постъпка“.

„Тенисистите не са доволни с това, което „Ролан Гарос“ направи. ATP също няма да одобри нищо без консенсус от всички,“ каза Соареш.

Бразилецът каза също, че „няма нужда да се бърза с отмяната на турнири“, но призна, че може да няма повече тенис през 2020.

Засега мачове няма да има до 7 юни. Вчера вицепрезидентът на германската тенис федерация, Дирк Хордорф, обяви, че утре от Уимбълдън ще обявят отмяната на турнира.


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Соареш: Повечето тенисисти не могат без да играят и печелят пари за 6 месеца Димитър Беловски
Теми:  
бруно соареш | коронавирус

Коментари
Следвайте ни в Facebook