Сонего с труден жребий в Парма, Куери открива кампанията си на клей през 2021

от в 23:55 на 21.05.2021
Диана Андреева

Организаторите на Ролан Гарос изненадаха ATP с решението си да отложат провеждането на тазгодишното издание на турнира с една седмица. Поради това, в календара за 2021 се "появи дупка", която обаче бързо бе запълнена с две събития на ниво 250 - Serbia и Emilia-Romagna Open. В Белград ще можем да видим тенисисти като Новак Джокович, Гаел Монфис и Николоз Басилашвили, но списъкат с участниците в Италия също не е лишен от топ имена. Преди броени часове бе изтеглен жребият, а ето какно определи той:

Най-високо ранкираният в тазгодишното издание на надпреварата е Лоренцо Сонего. Представителят на домакините показа добри резултати в Рим по-рано през месеца, но дали ще успее да пренесе играта си и в Парма през идващите дни предстои да разберем. Неговият първи опонент ще бъде определен след края на мача между участващия с уайлдкард Андреас Сепи и Себастиан Корда. В тази четвърт се намират също Лоренцо Музети, Джанлука Магер, Сам Куери и поставения под номер осем Йошихито Нишиока. Водач на долната четвърт е Ян-Ленард Щруф. Германецът ще открие кампанията си срещу Флавио Коболи или Маркос Жирон, а на 1/4-финалите най-вероятно го очаква Томи Пол. 

Беноа Пер оглавява втората половина. Французинът ще се опита да намери място сред последните осем в сблъсък с Жауме Мунар или квалификант, а следващото препятствие по пътя му е някой измежду неговите сънародници Ришар Гаске и Жил Симон или друг състезател, стартирал от пресявките. Най-високо класираният в горната четвърт - Алберт-Рамос Виньолас, ще трябва да се справи с Емил Руусувуори или квалификант преди да се изправи срещу Аляж Бедене, в случай, че няма изненади. Пълният жребий на предстоящия турнир можете да разгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сонего с труден жребий в Парма, Куери открива кампанията си на клей през 2021 Диана Андреева
Теми:  
лоренцо сонего | парма

Коментари





Следвайте ни в Facebook