Списъкът в Мадрид: Григор Димитров и Голямата тройка сред заявените участници!

от в 17:21 на 06.04.2021
Калоян Соколов

Сезонът на клей вече е в ход, а най-големите надпревари тепърва предстоят да се изиграят. Мастърсът в Мадрид пък винаги е бил едно от значимите събития през годината на червени кортове, а списъкът с участници недвусмислено показва колко много значи турнира за водещите състезатели. 

Според предварителните заявки, то няма да имаме нито един отсъстващ тенисист от световния топ 40, което означава, че ще видим в игра първата ни ракета Григор Димитров, както и Голямата тройка. Гришо постигна единствената си досега победа над световен номер едно именно в испанската столица, когато надигра Новак Джокович в двубой от втори кръг през 2013-а.

Самият Джокович намекна, че може да пропусне битките в Мадрид, но към момента той фигурира в листата за турнира и явно все пак не е изключено да го видим в защитата на трофея му отпреди 24 месеца. Местният любимец Рафаел Надал също е готов за поредна кампания да покаже превъзходството си над своите опоненти на сгурията, а Роджър Федерер ще направи първи състезателни стъпки върху клея от Ролан Гарос 2019 насам.

Ето и всички заявени играчи за Мастърса в Мадрид:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Списъкът в Мадрид: Григор Димитров и Голямата тройка сред заявените участници! Калоян Соколов
Теми:  
григор димитров | любопитно | мадрид | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook