Сръбска футболна легенда защити Джокович

от в 13:25 на 27.06.2020
Димитър Беловски

Сръбската легенда на футбола Деян Станкович защити своя сънародник Новак Джокович. Станоквич каза, че световният №1 е нямал лоши намерения за провеждането на Adria Tour.

В последните дни Джокович получи много критика, след като куп тенисисти, а и не само се заразиха с коронавирус след провеждането на два мини турнира от Adria Tour.

„Виждам, че в последните дни се вдигна много прах около моя приятел и брат Новак Джокович поради факта, че се появи коронавирус на Adria Tour“, каза Станкович пред Tennis Tonic.

„Първо искам да пожелая на всички, които са позитивни за вируса успешно възстановяване и гладко преминаване покрай това. Сигурен съм, че всички ще успеят да се възстановят без големи щети“, продължи бившият футболист.

„Новак каза, че е недооценил ситуацията, вдигна ръката си и призна, защо сега много хора и медии говорят неща, за да навредят на репутацията му. Ето защо искам да кажа това: аз не съм с вас, не можете да промените „картинката“ след една грешна преценка, защото има много плюсове и тонове човещина от другата страна на ска̀лата“, изрази мнение Станкович.

„За мен той винаги е бил онзи приятел, който е винаги там, когато имам нужда, той помогна неизмеримо на някои мои колеги в Италия, без дори да споменавам помощта към Сърбия и работата, която върши неговата фондация“, завърши той.

Станкович в момента е старши треньор на Цървена Звезда. Сърбинът за първи път е старши треньор. Всъщност професионалният път на 41 – годишния Станкович е започнал именно от Цървена Звезда. Той игра за тима от 1995 до 1998, а след това за Лацио от 1998 до 2004, след което облече екипа на Интер от 2004 до 2013.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сръбска футболна легенда защити Джокович Димитър Беловски
Теми:  
adria tour | коронавирус | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook