Стивънс е втората финалистка в Сингапур след страхотен обрат срещу Плишкова

от в 16:38 на 27.10.2018
Калоян Пламенов

Американката Слоун Стивънс е втората финалистка на женските финали в Сингапур и ще спори за трофея срещу Елина Свитолина.

Тя успя да постигне  страхотен обрат срещу Каролина Плишкова, след като изоставаше със сет и пробив, и стигна до успеха след 0:6, 6:4, 6:1 за близо два часа игра.

В първия сет чехкинята не остави никакви шансове на своята противничка и след пробиви във втория, четвъртия и шестия гейм стигна безпроблемно до успеха и не даде гейм на своята опонентка.

Във втория сет Каро дръпна с 2:0 гейма след пробив във втория гейм, но нейната противничка направи моментален рибрейк и в петия гейм поведе с пробив аванс. Той бе върнат веднага от чехкинята. Американката обаче не се предаде и проби ключово в тилдановия гейм и до края на сета си взе двете подавания.

В третия сет двете си размениха по пробив на старта, а след това Стивънс проби още три пъти - в третия, петия и седмия гейм. 

Двете финалистки Стивънс и Свитолина имат три мача помежду им, като представителката на САЩ е победила два пъти и има аванс с 2:1 победи. Те се срещнаха за последно на турнира в Монреал тази година, когато Слоун победи след 6:3, 6:3.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове




Оцени тази статия:
Стивънс е втората финалистка в Сингапур след страхотен обрат срещу Плишкова Калоян Пламенов
Теми:  
каролина плишкова | слоун стивънс | тенис | тенис турнир в сингапур

Коментари





Следвайте ни в Facebook