Стивънс: Ще е адски трудно отново да спечеля US Open, но няма да се предам

от в 13:21 на 03.09.2018
Калоян Пламенов

Шампионката от US Open Слоун Стивънс не крие, че се радва на живота, който води в момента. Преди само година американката се превърна в героиня на цялата своя нация, след като триумфира в турнира от "Шлема", макар че месеци преди това е била в инвалидна количка заради контузия.

Сега тя върви уверено към защита на трофея си, след като се класира за 1/4-финалите на турнира и така ще играе и във втората седмица на надпреварата в Ню Йорк. 

На пресконференцията след мача си срещу Елизе Мертенс, който спечели, тя не пропусна да каже малко повече за хубавите неща, които и се случиха след спечелването на US Open преди година.

"Подписах договор с Мерцедес, а освен това промотирам и известна марка шоколадово мляко, както и няколко други големи компании. За мен е огромна чест да бъда посланик на всички тези брандове. Очевидно печеленето на пари е това, което всеки един човек иска да прави и аз се радвам, че имам такава възможност. В момента честно казано няма от какво да се оплача", признава Стивънс.

"Терминът "защита на титлата" не ми се струва особено правилен що се касае до турнира. Ще бъде много трудно да триумфирам тук отново, но ще дам всичко от себе си, за да го направя. Не се случва много често да спечелиш такъв голям турнир. Реално погледнато аз спечелих турнира преди година, а сега това е съвсем друг турнир. Никой не може да ми отнеме спечеленото. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стивънс: Ще е адски трудно отново да спечеля US Open, но няма да се предам Калоян Пламенов
Теми:  
us open | открито първенство на сащ | слоун стивънс

Коментари





Следвайте ни в Facebook