Стоичков ще подкрепя Григор Димитров в Маями

от в 12:11 на 20.03.2019
Георги Христов

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е очакван на мач на Григор Димитров в Маями, пише Новспорт. За Димитров това ще е първо участие след Откритото първенство на Австралия през януари. Както е известно, българинът дълго време лекуваше травма в рамото, заради която не игра и на дебютния за годината турнир от категория АТР Мастърс 1000 в Индиън Уелс, спечелен от австриеца Доминик Тийм.

Познанството на Григор с Камата датира от години, като именно звездата на Барселона от 90-те отваря вратите на дома си за тенисиста, докато той тренира в школата Санчес-Касал в каталунскaта столица. От доста време Ицо живее със семейството си именно в Маями и когато тенисистът е тук, винаги се виждат. Българското присъствие натежава още и от присъствието на шефа на родната федерация Стефан Цветков и от генералния секретар Георги Дончев. По наша информация Стоичков ще се срещне с тях на вечеря.

Все още не е ясен съперника на Димитров във втори кръг. Той трябва да бъде определен от срещата между Фелисиано Лопес и Беноа Пер, които ще играят в четвъртък.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стоичков ще подкрепя Григор Димитров в Маями Георги Христов
Теми:  
григор димитров | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в маями | христо стоичков

Коментари





Следвайте ни в Facebook